SJÖHAGA HUNDSIM OCH FRISKVÅRD

Bokningssystem Pool, löpband

För att boka ett intro första gången du simmar, bokar du en tid vardagar mellan 9-15 i onlinebokningen ovan samt kontaktar Lena på 073-181 07 26 för att avtala din tid.<
imning är bra som friskvård för alla hundar. Då simning är skonsam mot leder men samtidigt ger en högre träningsbelastning för hjärta och lungor. Simning i bassäng under kontrollerade former är även bra för att vänja sig vid vatten.

Eftersom att det är en skonsam motionsform, lämpar det sig även att simträna den överviktiga hunden för att komma i form.

IMG_1321Sällskapshundar får genom simningen en möjlighet till allsidig motion och stimulans. Tävlings- och jakthundar kan bygga upp sin kondition och sina muskler inför tävling och jakt under lågsäsong.

Simning kan med fördel används som friskvård, då en frisk hund kan förbättra sin kondition. bibehålla eller öka sin ledrörlighet samt öka sin muskelstyrka för arr motverka skador och ålderstecken så långt det är möjligt.

Hos oss får du ett introduktionstillfälle för att lära dig hantera din hund i poolen och information om vad som förväntas av dig när du använder vår pool. Därefter bokar du tider och simmar din hund själv.

Du bokar själv bassängen och ett simpass är 1h.

Simning med instruktör bokas via bokningssystemet, även massage/stretching.

Vår fysioterapeut är utbildad/diplomerad via REDOG.

Du betalar kontant på plats och bokar tid genom bokningssystemet.


strong>Löpband Vårt löpband finns också att boka, detta passar hundar under 50 kg som behöver stärka sin kondition eller kontrollerad motion. Löpbandet bokas genom att ringa oss på 08 55098008 eller 0730911699. Kostnaden för 30 min är 100kr och betalas kontant på plats.

Inom kort även vibb platta och online bokning för simmet!

a href=”http://www.diragos.com/wp-content/uploads/2015/01/POLISHUNDEN-Logo-2015.jpg”>POLISHUNDEN Logo 2015<
/p>